Dansa i moviment

Ballar ens allibera, ens aporta energia i ens fa més feliços a la vegada que treballem el cos i millorem la nostra capacitat cardiovascular. En aquestes classes trobaràs dansa del ventre tribal fusió, cardiotono, moviment i expressió corporal.

dansa-ventre-tribal-fusio

Dansa del ventre tribal fusió

Gaudeix de la dansa del ventre més moderna amb tocs de danses urbanes. Moviments suaus i potents, presència, autoestima, mobilitat articular, millora postural i tonificació de tot el cos. Acceptes el repte?

cardiotono

Cardiotono/Commercial dance

Mai és tard per gaudir del que t’agrada. Balla i posa’t en forma a les classes de cardiotono amb coreografies amb molt de flow. El commercial dance és un estil que prové de les danses urbanes i s'enfoca a la creació de coreografies per a videoclips i posades en escena. Descobreix el teu FLOW!

moviment

Moviment i expressió corporal

Gaudeix del cos en moviment, deixant-lo expressar-se, sense fer judicis i alliberant tensions. Des de l’atenció al cos, treballarem amb el moviment espontani i lliure, tot explorant la diversitat de registres que la nostra pròpia dansa pot tenir. Ens enfoquem a deixar anar el cos, alliberar tensions, buidar la ment i deixar-nos fluir a través de la música, les sensacions, el joc i l’exploració de la nostra creativitat. No cal experiència prèvia en dansa.