Mètode Pilates

Treballa el cos, desperta la consciència corporal i millora la postura. Mètode d’entrenament que combina el moviment amb la respiració. Activació de la musculatura profunda estabilitzadora, millora de la postura, alleujament de mals d’esquena. Enforteix tot el cos i desperta la teva consciència corporal.

Sinergia-458

Fly Pilates

T’imagines els exercicis de pilates cap per vall? Triplica el treball a cada classe, descomprimeix la columna i relaxa’t flotant a les nostres hamaques. El Fly pilates és una disciplina que es realitza amb una hamaca de tela a diferents alçades del terra i barreja elements del pilates, el yoga i el fitness treballant amb part del cos o totalment en suspensió. Les inversions es treballen de manera gradual i no són imprescindibles, pots adaptar-les per treballar amb part del cos recolzat a terra. No cal experiència prèvia en pilates.

Sinergia-774

Neostretch

Aconsegueix destensar el cos i calmar la ment mitjançant una classe que engloba seqüències de moviment fluid, millora postural, despertar de la consciència corporal, respiració, estiraments i relaxació. Surt com nou de cada classe, alleuja tensions i relaxa cos i ment. Serà el dia de la setmana que més bé dormiràs.

Sinergia-275

Pilates suau

En aquesta classe es treballa amb un grup més reduït per tal de poder adaptar la pràctica a persones amb lesions o patologies que necessiten un ritme més pausat i exercicis adaptats al seu estat. També és una classe ideal per persones en post rehabilitació per tornar de manera gradual a la pràctica esportiva, per embarassades que vulguin mantenir la pràctica de manera més tranquil·la i com a recuperació postnatal abans d’incorporar-te a les classes.