El centre

Sinergia neix de la necessitat d’oferir un espai on transmetre el moviment com a eina per tenir una vida saludable i plena de benestar. Moltes vegades no som conscients que el moviment ens dóna llibertat i qualitat de vida, fins que alguna situació ens fa parar i ho trobem a faltar. El cos està fet per moure’s. Si no ens movem, anem encarcarant-nos, i comencem a patir dolors per falta de to muscular. El moviment saludable és una inversió en benestar per al futur.

Sinergia compta amb una sala gran diàfana de 75m2 amb llum natural. Sostres alts de 3,50m amb suports per a elements aeris. A més disposem d’un segon espai polivalent com a sala petita de 27m2 o consulta per altres activitats relacionades.
Teniu a la vostra disposició zona de vestidor, bany i recepció per esperar fent una infu abans de la classe. No hi ha dutxes.

Volem que Sinergia sigui el teu espai de moviment, de benestar, de desconnexió i de reconnexió amb tu mateixa.

Sinergia-1102-1

hola!

Eva Piqueras

Directora de Sinergia i professora de pilates, fly pilates, tonificació, cardiotono, estiraments, commercial dance i dansa del ventre tribal fusió.

ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya) núm.: 037433.

Formada en pilates, aerobic, step i tonificació per ANEF, Danses Urbanes a la Urban Dance Factory, Dansa del Ventre Tribal Fusió (Tribal Teacher Training) amb Serta Huertas a Tribalma, i Aeroyoga, aeropilates i aerofitness per Aeroyoga Internacional. Des del 2016 centra el seu projecte professional en la correcció postural, el moviment saludable i la personalització i adaptació dels exercicis. El 2023 obre les portes Sinergia pilates i benestar.

btf

Melanie Alés Salgado

PROFESORA DE IOGA

Professora de Hatha ioga, Hatha Vinyasa ioga, ioga prenatal, ioga mares i nadons, i ioga terapèutic. Massatgista Ayurveda.

sandra

Sandra Tomás Pellejero

PROFESORA DE DANSA I ACTRIU

Professora de moviment, actriu-ballarina de dansa-teatre.
Formada en Teràpia Gestalt, Dansa Moviment Teràpia, Tècniques d’Alliberament Emocional, Laboratori de Creació Artística i Teatre terapèutic. Postgraduada en Cos i Art.

Vols formar part de Sinergia?

Ets un professional de l’esport, la salut, la nutrició, o el benestar i vols col·laborar amb nosaltres? Estarem encantats de parlar amb tu per organitzar alguna xerrada, taller o esdeveniment al nostre espai. També tenim un espai on poder oferir els teus serveis. Busquem propostes enfocades a la dona en les seves diferents etapes de vida, a millorar la salut i el benestar.