Benestar

Xerrades, tallers i altres activitats i serveis relacionats amb la salut i el benestar. Vine a passar una bona estona als nostres tallers i xerrades. Consulta l’agenda d’activitats i proposa’ns els temes i professionals que t’agradaria que programéssim.

Serveis de Benestar a Sinergia

Aquí trobaràs els nostres col·laboradors amb els serveis que ofereixen i les seves dades de contacte, per sentir-te bé per dins i per fora.

silvia

Silvia Pleguezuelos

COACH

Life mentor i coach co-activa. Experta en gestió emocional i estrès. Mentora de dones professionals que necessiten més temps, més energia i més serenitat mental. Rutinòloga, experta en hàbits a favor del benestar.

elena

Elena Cañís

DIESTISTA

Dietista, assessora de lactància materna i BLW i alimentació complementària. Coneixements complementaris d'interpretació d'analítiques i alimentació esportiva.

melani

Melanie Alés

VEDA Yoga i Massatges

Massatgista ayurveda i professora de ioga a Sinergia pilates i benestar. El massatge ayurveda és una tècnica mil·lenària originària de la India, que es realitza amb olis essencials calents ajudant-te a restablir l'equilibri cos/ment per sentir-te més vital i en calma.

ferran

Ferran Arcos

MERAKI Fisioteràpia i Osteopatia

Fisioterapeuta i en formació d'Osteopatia. Especialitzat en Teràpia Manual i Exercici Terapèutic i Pilates mat. Acompanyo als meus pacients a restaurar la seva qualitat de vida i vitalitat, fent-los partícips de la seva afecció actual, de les seves limitacions però sobretot de les seves capacitats

Sandra_Benestar

Sandra Tomás

TERAPEUTA Corporal i Emocional

Professora de moviment, biodansa, dansa-teatre i tècniques somàtiques. Terapeuta corporal. Formada en Teràpia Gestalt, Dansa Moviment Teràpia, Tècniques d'Alliberament Emocional i Laboratori de Creació Artística. Postgraduada en Cos i Art.

sinergia-pilates-canet-15

Vols col·laborar amb nosaltres

Ets un professional de l’esport, la salut, la nutrició, o el benestar i vols col·laborar amb nosaltres? Estarem encantats de parlar amb tu per organitzar alguna xerrada, taller o esdeveniment al nostre espai. També tenim un espai on poder oferir els teus serveis. Busquem propostes enfocades a la dona en les seves diferents etapes de vida, a millorar la salut i el benestar.
Parlem-ne! Contacta ara i fes la teva proposta aquí.